MartriX Web Winkel MARTRIX producten:


Drink je weg naar gezondheid

 

Het aloude Chinese gezegde: ‘Voedsel is het eerste benodigde van het leven’ reflecteert  de wezenlijke betekenis van voedsel in ons dagelijkse leven.

Tarwegras heeft wat genoemd wordt de gras-juice factor, welke heeft aangetoond dat het herbivoor dieren in leven houdt tot in het oneindige.


De hand aangedreven Fruit Extractor PORKERT® type 2A voldoet voor het persen van alle soorten fruit, zacht of bessen, om jam of marmelade te maken.  Deze machine is geschikt voor het persen van tomaten, groen Tarwegras en Barleygras


Meer informatie over PORKERT producten, TarweGrass and Barleygrass juice

Photographs by N. Kotrchova


Taikiken DVD voor Zelf-training


Deze DVD geeft de basis van Taikiken als een naikaken - interne vorm van vechtkunst weer.

De kern is het balanceren van de subtiele energie componenten van je geest en lichaam. Je leert je subtiele

lichaam bewegingen controleren door middel  van inen - verbeeldingskracht.

Ritsuzen, yuri, hai, neri, suishuo en tanshu zijn de meest belangrijke oefeningen op deze DVD, ze zij er op gericht kongen ryoku - holistische kracht te ontwikkelen. Deze DVD, welke zich richt op Zelf-training in de vrije natuur, is gefilmd op onze gashuku locatie in Tsjechië.

Voor meer informatie en prijzen:  products@martrix.org

Taikiken naikaken DVD voor Zelf-training Porkert manual fruit extractor

Home Wat is MartriXTrainersBedrijfstrainingCoaching •  Workshops  •  Sabbatical Verlof  • Taikiken iBoksen •  99 -Taijiquan

Taikiken book intro •  Baduanjin  •  HachidankinWuji Meditatie  • Muziek Meditatie  • Oude JongerenIndex Pagina  •  Send E-mail  •

© MARTRIX org. 2002  |  Design by: TheFeel.org multimedia

Modified on: 31 May 2016

Taikiken Gashuku 2 cz TIJDELIJK UITVERKOCHT L-rods bobber


Biotensor ‘TranceDucer’ (ook bekend als Bobber, Aura-reader…)  


 !!!! AANBIEDING nu met korting voor € 15,- (excl. verpaking en verzendkosten) !!!!


De Biotensor is een met de hand gemaakt waarneming instrument, van bamboe, barnsteen, zilver een flexibele  staaldraad, verzwaard aan het einde.

Waarneming instrumenten worden vaak gebruikt als een hulpmiddel bij het contact maken en begrijpen van de waarnemers intuïtie of een link met een hogere bewustzijnsniveau. Bobbers worden gebruikt bij het lezen van Runen,

de 'I Ching', en het begrijpen van de Tarot. Dit is een uitstekend instrument om te gebruiken bij Taoïstische Heling en Reiniging Rituelen zoals Schrijven en Verbranden. (Real Life Spiritual Games)


De Bobber wijst tijdens het werken ongeveer 45 graden naar beneden..


Voor meer informatie en prijzen:  products@martrix.org


TranceDucer  (L-Rod)

 

Onze L-rods sets zijn met de hand gemaakt, de gebruikte materialen zijn hout, bamboe, zilveren en dunne

stevige messing draden, op de juiste hoek in een L-vorm gebogen. Het korte gedeeltes zijn bedoeld om vast te

houden en het lange gedeeltes moeten vrij horizontaal kunnen zwenken. Het is gebruikelijk een L-rod in iedere hand

te hebben.

Bij De L-rods zijn waarneming instrumenten waarvan aangenomen wordt dat ze weg draaien als ze een energie veld tegen komen, dat kan een menselijke aura zijn, het bio-magnetisch veld van een plant, E-stralen van breuken in de grond, of enig ander hypothetisch veld niet meetbaar bij normale middelen. Houdt de L-rods (Spaanse Rods): met de armen langs het lichaam, en gebogen op 90 graden, de handpalmen zijn naar elkaar gericht in een "pistool greep" de rods houden we parallel in horizontaal positie.


Voor meer informatie en prijzen:  products@martrix.org


TaoTuner Pro Life Jewelry  een juweel met een hartslag

 

De high-tech pro life juwelen zijn met de hand gemaakt van ‘Levenshout (Pok wood), Platina, Goud en Zilver gecombineerd  met een alchemistische mix aan zeldzame  chemicaliën.  De TaoTuner houdt je in tune met Tao, het pulserende kosmische achtergrond ritme van het leven. Je kunt zeggen dat de  TaoTuner een juweel met een hartslag is, het houdt je hart in tune met je oorspronkelijke zelf. Zoals je waarschijnlijk al opgevallen is, vragen onze omgeving en andere mensen aandacht van ons, soms zoveel, dat onze controle en gevoelens er makkelijk door overheerst worden.

Het Hart van de TaoTuner is een stukje elektronica, welke de zwakke kosmische puls versterkt welke ons verbind met dat wat ons van nature omringt.. Normaal kun je deze puls of Frequentie {7,8 Hz} alleen bereiken als je goed slaapt of in diepe meditatie bent. Deze puls acts werkt direct in op je zenuw systeem het kalmeert je en tuned je.  Het is erg belangrijk dat we dicht bij ons Zelf blijven en dat we onze energie kunnen gebruiken om ons te kunnen ontwikkelen wat we werkelijk zijn.

Voor meer informatie en prijzen:  products@martrix.org

TaoTuner pro life jewelry with heartbeat- model 3 TaoTuner pro life jewelry with heartbeat- model 2 TaoTuner pro life jewelry with heartbeat- model 4 TranceDucer (bobber) complete TranceDucer (bobber) detail TranceDucer (L-rod) set TranceDucer (L-rod) detail TaoTuner pro life jewelry with heartbeat- model 1 Taikiken Gashuku 2 cz TEMPORARILY 
OUT OF SALE Taikiken Gashuku 2 cz TEMPORARILY 
OUT OF SALE De Nederlandse MartriX Home Pagina


Bellicon  mini- trampoline

 

Al bij een gematigde training op een bellicon® trampoline activeert je al je spieren, stofwisseling, hart, bloedsomloop en lymfestelsel. Hierdoor is bewegen op de bellicon® ook heel geschikt om af te vallen of op je streefgewicht te blijven!

Je kunt puur en alleen voor je plezier of ontspanning trainen, maar je kunt de bellicon® ook actief inzetten ter preventie van een groot aantal beschavingsziekten, zoals:


~ overgewicht en spijsverteringsproblemen  ~ nek- en rugpijn en spierverkrampingen ~ stress en depressies ~ concentratieproblemen ~ evenwichtsproblemen  ~  allergieën en lymfestuwing (lymfedrainage) ~ osteoporose.


                  Voor meer informatie en prijzen: Bellicon trampoline

Bellicon Trampoline - bestel hier!