Wat is MartriX ?
De Tao  “Een weg naar een wereld zonder grenzen, zonder verschil,  zonder vlaggen,  zonder landen,  waar je hart je enige paspoort is  dat je bij je draagt”   Carlos Santana

Ritzu Zen team training

MARTRIX JE ONTSNAPPING UIT DE VIRTUELE REALITEIT!


‘LAAT JE GEVOEL WERKEN’ EN ‘LEER DOOR TE KIJKEN’

De naam MartriX is een samenvoeging van Martial Arts en Matrix.

In de MartriX gedachte is het belangrijk om de spirituele erfenis, kennis en kunde van oude culturen in deze wereld te delen.


Het MartriX intuïtieve vechtkunst concept is een alchemistische samensmelting van Taikiken,Taijiquan, Qigong, Wuji (de Taoïstische leer van het ‘hoogste niets’) en de laatste inzichten in management en leiderschap ontwikkeling.


MartriX org. heeft als doelstelling het promoten en beoefenen van intuïtief boksen als vechtkunst en bewustzijnsverruiming.

Intuïtief boksen is een effectieve methode voor eenieder die meer ‘Zelf gedreven’ wil zijn in zijn of haar leven, het kiezen van een carrière pad, of een uitweg zoekt uit de energie slurpende vervangende man made werkelijkheid die we met z’n allen creëren.


De training is een uitdagende fysieke en spirituele reis naar je ingeboren talenten en deze te doen volgroeien. Intuïtief boksen is gericht op het trainen en cultiveren van TheFeel, waarbij de ontwikkeling van het hele lichaam zintuig centraal staat.


Onze MartriX  web site biedt je het gemak om onze missie en visie in je eigen tempo te verkennen, ‘laat je gevoel werken’, ‘leer door te kijken.’

We introduceren je de vele verschillende aspecten van de vechtkunst en de aloude methoden van gezondheid verbetering.

Je kunt video clips bekijken van ongewone vechtkunst momenten en brain-quaking PDF files downloaden welke je introduceren in inspirerende ‘oude-moderne en moderne-oude’ manieren van denken.


Vechtkunst, gezondheid verbetering methodes en het cultiveren van je geest bieden je een weg naar meer geestelijke en lichamelijke vrijheid.

Een time-out in de vorm van een vechtkunst workshop of een Sabbatical Leave op zekere momenten in je leven, om nieuwe culturen te onderzoeken, zullen de meesten wonderbaarlijke transformaties doen ondergaan.

Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het verblijven in andere culturen, je uit je comfortabele denken en doen haalt en je zo in een geheel nieuwe toestand van experimenteren brengt.

De MartriX trainers zijn ervaren vechtkunst instructeurs, wereldreizigers en onderzoekers van de werkelijkheid van ons hedendaags leven.


Ron Nansink een van de grondleggers van MARTRIX en senior instructeur, heeft meer dan 40 jaar ervaring in Taikiken, taijiquan en karate.

Zijn deskundigheid in de vechtkunst, levenservaring en scherpe intuïtie geven de training een extra dimensie.


Nadja Kotrchova heeft meer dan 10 jaar ervaring als MARTRIX trainer en is een mooi voorbeeld dat zacht en vrouwelijk (Yin) ook heel krachtig en effectief kan zijn.


MartriX lezingen met inspirerende verhalen en vermakelijke videoclip's laten je intuïtief de essentie van de training aan raken.

MARTRIX TEAM

HEALTH IMPROVEMENT VOOR LICHAAM EN GEEST

NAAM, VISIE & MISSIE

Photography : Veerstichting; Ron Nansink ~ Text: Ron Nansink © MARTRIX org. 2002  |  Design by:  TheFeel.org multimedia Modified on: 16 June 2015 De Nederlandse MartriX Home Pagina