Top banner bamboo blue
Top banner bamboo blue

Ancient Taoism in Contemporary

Management Training & Martial Art

MartriX logo wit

MARTRIX ORG.

Get your feeling working!

side bar bamboo blue
Transformeer uw leiderschapsvaardigheden met MartriX TheFeel: de ultieme samensmelting van managementtraining, persoonlijke groei en taoïstische vechtsportfilosofie. Verfijn uw human resources en verminder interferentie voor meer coherentie en flow. Rond van buiten, vierkant van binnen.

"Transformeer uw leiderschapsvaardigheden met MartriX TheFeel: de ultieme combinatie van managementtraining, persoonlijke groei en taoïstische vechtsport filosofie"


Rond van buiten - Vierkant van binnen


Een verfrissend en vitaliserende leiderschaps- en management trainings evenement, ontworpen om uw waardevolle Human Resources te verfijnen.


Ontwikkel meer coherentie en Flow door interferentie te verminderen en compatibiliteit in managementteams af te stemmen.

MARTRIX Managementtraining zoals Martial Arts gaat over resultaat, het is uitdagend, leuk, actief en synergetisch.


voor evenementen op maat klik hier


Wilt u de vaardigheden van uw team verfijnen en hun prestaties verbeteren? Ons trainingsprogramma voor transformerend leiderschap combineert hedendaagse managementtechnieken met de oude wijsheid van het taoïsme en krijgskunsten zoals Taikiken, Taijiquan en Qigong. Onze multidisciplinaire aanpak richt zich op persoonlijke groei, team tuning en conflictbeheersing om persoonlijke effectiviteit te vergroten en teamsucces te behalen. 

Al onze producten zijn op maat gemaakt en we bieden boeking informatie, aanvraagformulieren en contactopties voor uw gemak.


In de geest van het taoïsme biedt MartriX Management & Leiderschap Training, een transformerende benadering om je sterke punten op de werkvloer te ontdekken - allemaal met een glimlach! Onze training is een alchemistische samensmelting van krijgskunsten (Taikiken, Taijiquan, Qigong), Taoïsme en hedendaagse managementtechnieken. We integreren fysieke, mentale en spirituele elementen om een holistische trainingservaring te creëren.

In onze interactieve workshops en seminars staan thema's als persoonlijke effectiviteit, team tuning, leiderschap en conflicthantering centraal. We hanteren een multidisciplinaire aanpak en nemen uitdagende concepten op zoals:


"Rond van buiten, vierkant van binnen",

 "Vragen en aandacht geven",

 "De lucht lezen",

 "Volgen op het gevoel",

 "Actie-reactie",

 "Grenzen beschermen",

 "Conflicthantering" en "Omgaan met weerstand."


Bij MartriX geloven we in plezier maken tijdens het leren. Onze training biedt een verfrissende verandering van tempo, een andere manier van bewegen en denken die zowel stimulerend als uitdagend is. Onze ervaren trainers begeleiden deelnemers door persoonlijke leermomenten en helpen hen een meer intuïtief bewustzijn in actie te ontwikkelen, wat we "The Feel" noemen. Het is een soort meditatie in slow motion, waarbij lichaam en geest op elkaar worden afgestemd, en het zal je meer bewust maken van je interacties met anderen en je positie in het leven.

Maar het gaat niet alleen om persoonlijke groei, onze trainingen kunnen ook uw bedrijf of organisatie ten goede komen. We bieden producten op maat die voldoen aan uw unieke behoeften, zodat u de vaardigheden van uw team kunt verfijnen en hun prestaties op de werkvloer kunt verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een welkom ontspannend en energiek intermezzo tijdens een veeleisende managementtraining of een zelfstandige workshop, bij MartriX zit je goed.


Laat ons u daarom helpen uw ware potentieel te ontdekken met MartriX Management & Leadership Training. Gebruik voor boekingsinformatie of om speciale verzoeken te doen ons aanvraagformulier of neem rechtstreeks contact met ons op via e-mail.


DE REALITEIT BEGRIJPEN

Taoïsme in bedrijfstraining...lees meer

Met Gevoel contact maken!...lees meer

Human resources en Buik IQ...lees meer

Teamwork is Co-Creatie...lees meer

Werken in het Creatieve Vacuüm...lees meer

Samenwerken in een Onzichtbaar Slagveld...lees meer

email logo
logo join our mailing list

MARTRIX in Action - Photo reportage on savethepicture.net

© MARTRIX org. Design by: 

TheFeel.org multimedia

Last modified 

April 2024

Photographs: Eshuis photography, 

N. Kotrchova, R. Nansink

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.

Deny

OK