Ancient Taoism in Contemporary

Management Training & Martial Art

MARTRIX ORG.

Get your feeling working!

Rond van Buiten, 

Vierkant van Binnen


Andere mensen hebben een 

grote invloed op ons.

In de aanwezigheid van sommige mensen veranderen we in creatieve alles kunners,

met anderen muteren we

in verlamde klunzen. 

Dit fenomeen ervaren we overal, 

ook in bedrijven!


SAMENWERKEN IN EEN BEDRIJF IS ‘CO-CREATIE’

HET CREATIEVE VACUÜM


JIJ ONTMOET MIJ!

De meesten van ons verzamelen informatie via oog en oor.

We zijn altijd alert voor informatie en ideeën, waarbij we altijd helderheid en logica verwachten. 

Bij TheFeel, intuïtief boksen (handelen) doen wij het anders, Wij gebruiken ons hele lichaam gevoel om dat te ervaren wat wij noemen ‘Het creatieve vacuüm. Hier is hoe het werkt.

Jij ontmoet mij. Ik pas in zekere verwachtingen en fantasieën van jou welke niets met mij te maken hebben, maar alles met de psychologische toestand van jouw eigen behoeften, jouw eigen angsten en jouw eigen geschiedenis. Ik ervaar jou op dezelfde manier.

Deze fantasieën ontmoeten in het creatieve vacuüm waar we allemaal onderdeel van uitmaken en waar co-creatie plaats vindt.


MINDER LUISTEREN, MAAR MEER AANDACHT SCHENKEN

Een van de belangrijkste gereedschappen is minder luisteren naar wat de andere persoon zegt, maar met TheFeel aandacht schenken aan de interactie.

Je luistert nu niet alleen met je oren, maar je leunt met je hele lichaams gevoel in de conversatie. In het creatieve vacuüm worden mensen co-creators door fysiek, mentaal en spiritueel naar elkaar te leren luisteren. Op het fysieke niveau, kun je bijvoorbeeld luisteren naar tekenen van gecontroleerd of bedwongen gevoel bij hen met welke je interactie aangaat. Op het mentaal of spiritueel niveau, het niveau van je hoofd of geest, kun je de pijn, angsten, onuitgesproken verlangens, in jezelf en de andere persoon voelen.

Je kunt voelen dat iemand in zijn gevoel helemaal niet met je mee wil gaan, alles uitschakelend wat je voorstelt, terwijl de persoon je verbaal uitnodigt meer en meer suggesties te geven tot je het gevoel krijgt dat je gek wordt. Je kunt samen zelfs een destructief vacuüm creëren in welke je elkaars angsten kunt voeden. Door naar TheFeel te luisteren naar het onbewuste en dat wat niet wordt uitgesproken, betreed je de ruimte tussen geest en materie in welke je alchemistisch iets kunt creëren wat voorheen niet bestond. Je kunt de basis metalen van verwarring en gemiste kansen transformeren naar het goud van creativiteit en hoop. Voor veel mensen is het een beangstigend idee dat ze in de ruimte zwevende waarneembare ‘idiote’ delen hebben, waarover ze de camouflage van hun fysieke controle kwijtraken. Maar juist in dit gebied kan de mens onder de juiste omstandigheden zeer creatief kan zijn. Alchemie is de beste metafoor om met de geprojecteerde ‘idiote’ (chaos) delen van normale mensen om te gaan door z'n nadruk op chaos. Alchemie een duizenden jaren oud systeem van denken welke meer geïnteresseerd is in transformatie van de dingen, dan in het lineaire oorzaak en gevolg, waar een ding het andere doet. 

Er zijn vele andere onbekende vormen van relaties tussen dingen. 

Met TheFeel kan Iemand een verfijnder begrip ontwikkelen voor onderbewuste dynamische processen:

TheFeel, hoe ontdekt iemand een nieuw idee? In iedere toestand van luisteren, in elk moment van een relatie, creëer je iets uit niets. 

Door je geest te openen voor een dimensie van de realiteit welke verborgen was, creëer je die dimensie op dat moment.

Text: Ron Nansink

CO-CREATIE GAAT VOORBIJ ‘JA KRIJGEN’ 

Verschuiving naar een ander soort bewustzijn maakt het onmogelijke mogelijk. Co-creatie gaat voorbij ‘ja krijgen,’ of de overhand krijgen in onderhandelingen inzoomde op andermans zwakheden. 

Co-creatie is ‘wij krijgen’ dat betekent het vertrouwen van een ander te ontvangen, deze zich te laten openen en jou jezelf te laten openen naar de ander toe.

TheFeel leert je een taal spreken op basis van welke beiden een intense samenwerking relatie kunnen opbouwen.

Zo een relatie transformeert zich tot een diep menselijke verbinding welke tegelijkertijd ontdekt en co-creëert. 


BOEK EEN MARTRIX MANAGEMENT TRAINING

voor uw team, bedrijf of organisatie via offerte aanvraagformulier

© MARTRIX org. Design by: TheFeel.org multimedia

Modified 

March 2023

OK

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.