Ancient Taoism in Contemporary

Management Training & Martial Art

MARTRIX ORG.

Get your feeling working!

informatie over THAILAND
informatie over INDIA
informatie over CHINA

MatriX is geen reisbureau

Geen vijf sterren hotels, comfortabele limousines en aanlokkelijke toeristen attracties! 

Voor dit Sabbatical Verlof hebben we met beleid plekken geselecteerd die nog steeds het gevoel van de oude spirituele 

sfeer hebben, nog het avontuur in zich dragen en gelijktijdig veilig en comfortabel voor je zijn zodat je kunt ontspannen. 

Wij menen dat dit een eens in je leven kans is om te regenereren terwijl je aan het reizen bent.


Datum van vertrek en terugkeer

De Workshop begint en eindigt in Amsterdam op vliegveld Schiphol.

Departure is in February and return in June 


Inbegrepen vluchten: Amsterdam naar Bangkok/Thailand - Chennai/India - Bangkok/Thailand - Chiangmai/Thailand - Kunming/China en van Chengdu/China - Bangkok/Thailand voor onze laatste vlucht terug naar Amsterdam.


Periode schema en landen waar we verblijven: 

India: maart 

Thailand: april 

China: mei 


Logies: Middenklasse hotels, bungalows en guesthouses.


Prijs is:

Inclusief de retourvlucht Amsterdam Bangkok, alle vluchten in Azië, lokaal vervoer, accommodatie op basis van tweepersoonskamers met ontbijt, TaiKI, Taikiken/Taijiquan/qigong training en persoonlijke coaching, lokale workshops zoals yoga, ayurvedische massage/geneeskunde, Thai boksen/massage/koken, Traditionele Chinese Geneeskunde, culturele excursies en tempel bezoeken. 


Hoe boeken we het Sabbatical Verlof?

Als je zeker bent dat je wilt meedoen aan deze 93 daagse Workshop op locatie, stuur ons een e-mail met je persoonlijke gegevens, wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een intake en informatie consult.


Meer informatie: Weifel niet, stuur een e-mail naar info@martrix.org


...klik hier voor meer informatie over INDIA!

In Zuid India zullen we Hindoeïsme van binnenuit verkennen, je zult van dichtbij getuigen zijn van hindoe ceremoniën and rituelen. Je zult in het beoefenen van yoga geïntroduceerd worden en ayurvedische behandelingen ondergaan. Je verblijf in India zal je spiritueel verrijken en een goed begin zijn op het pad van je gezondheid verbetering.


… klik hier voor meer informatie over THAILAND!

Voor Boeddhisme gaan we naar Thailand. Daar kun je de boeddhistische filosofie gereflecteerd zien in het dagelijks leven en sport. Je zult de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan lokale cursussen als Thai boksen, Thais koken, Thaise massage of meditatie, welke je iets mee kunnen geven wat je toe kunt passen in je eigen leven.


… klik hier voor meer informatie over CHINA!

Ten slotte zullen we in China genieten van het Taoïsme. Taoïsme is een inheemse Chinese religie welke is ontstaan in de Han dynastie. De Chinese letterkunde meester LU Xun zei eens: “China wortelt diep in het Taoïsme. Als iemand probeert de Chinese geschiedenis en cultuur te begrijpen, zal hij eerst Taoïsme moeten begrijpen.” Je zult Taoïstische kloosters en bergen bezoeken en de mogelijkheid hebben uit het Taoïsme voortkomende krijgskunsten en gezondheid oefeningen te trainen.

© MartriX org. 2002-2023

Last modified 

April 2024

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.

Deny

OK