Ancient Taoism in Contemporary

Management Training & Martial Art

MARTRIX ORG.

Get your feeling working!

ZUID INDIA

TAMILNADU PROVINCIE

In Tamil Nadu worden de reizigers dromen werkelijkheid. Je kunt in Tamil Nadu van schitterende stranden en magistrale tempels genieten.

Om Zuid India uitgebreid te onderzoeken, is Chennai ( de provincie hoofdstad) het meest geschikte startpunt.

Chennai is zeer goed bereikbaar per vliegtuig, boot, trein en bus. Alle grotere dorpen en steden zijn goed te bereiken via dit een uitgebreid transport netwerk.

Tamil Nadu is de basis van het Hindoeïsme. Tempels met overal boven uitstekende spitsen gopurams genaamd, zijn kenmerkend van deze provincie, en worden zelden gezien in andere delen van het land. Tempels waren het middelpunt van de samenleving en zelfs vandaag de dag gaan kunstvormen elke hun oorsprong hebben in de religieuze verering door met het kleur geven aan het dagelijksleven.


Mamallapuram Beach: Ligt op 58 km afstand van Chennai; Het was de tweede hoofdstad van de Pallava Dynastie, Mammallapuram had zijn bloeiperiode gedurende de zevende en achtste eeuw. De oorspronkelijke glorie van de Tempel uit de achtste eeuw voegt glans toe aan het strand. De monumenten van de Pallava en de Dravidian Tempel Architectuur zijn de hoofd attractie. De Verenigde Naties hebben Mammallapuram tot een 'World Heritage' centrum verklaard.


KERALA PROVINCIE

Kerala trekt al sinds onheuglijke tijden de aandacht van mensen uit andere delen van India. Dit werd duidelijk uit de vele verwijzingen naar dit deel van het land in oude geschriften in Sanskrit. De maatschappij in kerela is gelaagd in kaste en religieuze richtingen. De aanwezigheid van de verschillende religieuze richtingen op deze smalle landstrip heeft aanleiding gegeven tot een samengestelde cultuur in deze provincie. Interessant, terwijl aan de ene kant, de invloed van de rituelen van de ene religie op de andere evident is, aan de andere kant, mensen van dezelfde religie in verschillende delen van de provincie verschillende gebruiken, rituelen en voedingsgewoonten volgen. Behalve voor een paar plekken in Noord Kerale in gebieden welke dicht bij de Western Gets liggen, is Malayalam de hoofdtaal. In deze gebieden, echter, zijn de lokale dialecten een mix van Malayam, Kannada en Tamil.


Het klimaat: Is tropisch. april en mei zijn de heetste maanden met temperaturen oplopend tot zo hoog als 40°C. Gedurende de dag, zijn zelfs de kust provincies warm en vochtig gedurende de zomer; het vallen van de avond, brengt echter enige verlichting in de vorm van een koele zeebries.

© MartriX org. 2002-2023

Modified

April 2023

Deny

OK

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.