Ancient Taoism in Contemporary

Management Training & Martial Art

MARTRIX ORG.

Get your feeling working!

Round on the Outside

Square on the Inside

Duurzaam samenwerken in een bedrijf is energetische ‘Co-Creatie’

Andere mensen hebben een grote invloed op u. In de aanwezigheid van sommige mensen verandert u in creatieve alles kunner, met anderen muteert u in een verlamde kluns. Dit fenomeen ervaart u overal, ook binnen organisaties en ondernemingen!


De meesten van u verzamelen informatie via oog en oor. U bent altijd alert voor informatie en ideeën, waarbij u altijd helderheid en logica verwacht. Bij TheFeel coaching doen wij het anders, U leert uw gevoel te gebruiken om dat te ervaren wat wij noemen ‘Het creatieve vacuüm. Hier is hoe het werkt. U ontmoet mij. Ik pas in zekere verwachtingen en fantasieën van u welke niets met mij te maken hebben, maar alles met de psychologische toestand van uw eigen behoeften, uw eigen angsten en uw eigen geschiedenis. Ik ervaar u op dezelfde manier. Deze fantasieën ontmoeten in het creatieve vacuüm waar we allemaal onderdeel van uitmaken en waar co-creatie plaats vindt.

Een van de belangrijkste gereedschappen is minder luisteren naar wat de andere persoon zegt, maar met uw gevoel aandacht schenken aan de interactie.


U luistert nu niet alleen met uw oren, maar u leunt met uw hele gevoel in de conversatie.

In het creatieve vacuüm worden mensen co-creators door fysiek, mentaal en spiritueel naar elkaar te leren luisteren. Op het fysieke niveau, kan u bijvoorbeeld luisteren naar tekenen van gecontroleerd of bedwongen gevoel bij hen met welke u interactie aangaat.

Op het mentaal of spiritueel niveau, het niveau van uw hoofd of geest, kan u de pijn, angsten, onuitgesproken verlangens, in uzelf en de andere persoon voelen. U kunt voelen dat iemand in zijn gevoel helemaal niet met u mee wil gaan, alles uitschakelend wat u voorstelt, terwijl de persoon u verbaal uitnodigt meer en meer suggesties te geven tot u het gevoel krijgt dat u gek wordt. U kunt samen zelfs een destructief vacuüm creëren in welke u elkaars angsten kunt voeden. Door te luisteren naar het onbewuste en dat wat niet wordt uitgesproken, betreedt u de ruimte tussen geest en materie in welke u alchemistisch iets kunt creëren wat voorheen niet bestond. U kunt de basis metalen van verwarring en gemiste kansen transformeren naar het goud van creativiteit en hoop. Voor veel mensen is het een beangstigend idee dat ze in de ruimte zwevende waarneembare ‘idiote’ delen hebben, waarover ze de camouflage van hun fysieke controle kwijtraken. Maar juist in dit gebied kan de mens onder de juiste omstandigheden zeer creatief kan zijn.


Alchemie is de beste metafoor om met de geprojecteerde ‘idiote’ (chaos) delen van normale mensen om te gaan door z'n nadruk op chaos.

Alchemie een duizenden jaren oud systeem van denken welke meer geïnteresseerd is in transformatie van de dingen, dan in het lineaire oorzaak en gevolg, waar een ding het andere doet. Er zijn vele andere onbekende vormen van relaties tussen dingen. Met TheFeel coaching kan u een verfijnder begrip ontwikkelen voor onderbewuste en onbewuste dynamische processen: Hoe ontdekt u een nieuw idee? In iedere toestand van luisteren, in elk moment van een relatie, creëert u iets uit niets. Door uw geest te openen voor een dimensie van de realiteit welke verborgen was, creëert u die dimensie op dat moment. Verschuiving naar een ander soort bewustzijn maakt het onmogelijke mogelijk.

Co-creatie gaat voorbij ‘ja krijgen,’ of de overhand krijgen in onderhandelingen inzoomde op andermans zwakheden. Co-creatie is ‘wij krijgen’ dat betekent het vertrouwen van een ander te ontvangen, deze zich te laten openen en u uzelf te laten openen naar de ander toe.

U leert een taal spreken op basis van welke beiden een intense samenwerkingsrelatie kunnen opbouwen.

Zo een relatie transformeert zich tot een diep menselijke verbinding welke tegelijkertijd ontdekt en co-creëert.

Ontdek nieuwe Ideeën en Gevoelens, volg uw Intuïtie:

Last modified 

April 2024

© MartriX org. 2002-2023

Illustraties Rinus Schulz

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.

Deny

OK