Ancient Taoism in Contemporary

Management Training & Martial Art

MARTRIX ORG.

Get your feeling working!

Rond van buiten, vierkant van binnen


Ontgrendel je innerlijke krijger met TaiKi Management Training en Martial Arts. Ontdek de kunst van zelfverdediging en ontketen uw potentieel.

Verfris en Vitaliseer uw Managementteams, fine-tunen van uw waardevolle Human resources.

Ontwikkel meer coherentie en Flow, verminder interferentie en verbeter de compatibiliteit tussen uw managementteams.

MartriX Managementtraining zoals Martial Arts gaat over innerlijke kracht, het gaat over geest, plezier, een gezonde geest en lichaam.


voor evenementen op maat kunt u hier contact met ons opnemen


"Boost de kracht en coherentie van uw team met MartriX Management Training: rond van buiten, vierkant van binnen"


MartriX Management, om u in contact te brengen met het gevoel, de kunst van de briljante ingeving!


ONDERBUIKGEVOEL

Denk met je buikgevoel. In onze veranderlijke, competitieve omgeving komen de beste beslissingen vaak voort uit intuïtie. Daarom hebben hedendaagse psychologen een term ontworpen om mensen te beschrijven die ongewoon nauw contact hebben met hun onderbuikgevoelens: 'hoog intuïtief'.


Hoewel je dergelijke vaardigheden niet kunt leren zoals je tafels van vermenigvuldiging leert, kan iedereen zijn instinct tot op zekere hoogte aanscherpen.

Taoïsme en interne vormen van vechtsporten zoals intuïtief boksen zijn geweldige hulpmiddelen in het proces.


HIER ZIJN ENKELE INTUÏTIEVE BOKSRICHTLIJNEN

Cultiveer buikdenken. breek de obstakels die je ervan weerhouden je lef te gebruiken.

Leer luisteren naar je gevoel. Je moet je bereidheid tonen om te luisteren naar wat de felt sense te zeggen heeft. Om je intuïtieve denken aan te scherpen, moet je je eigen weg gaan.

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Dit is het belangrijkste. ‘Onderbuikgevoel of gevoel is in feite een fitness van patroonherkenning’, hoe meer je oefent, hoe meer patronen je intuïtief herkent.


Onderbuikgevoel of intuïtie is voelen en dus bewust worden. Viltzintuigen zijn de impulsen van informatie die door het menselijk lichaam en de zintuigen worden ontvangen. Bewust worden van je persoonlijke intuïtieve perceptie, is je subjectieve kennis van het doel. Alle ideeën en kennis die de mensheid bezit komen voort uit deze oorsprong, niets is in strijd met wat op deze manier is opgedaan, dus dit 'gevoel' kan de bron van alle kennis worden genoemd. Intuïtief boksen wil vaardigheid waarnemen door intuïtie. Om de vaardigheid van het boksen door intuïtie waar te nemen, moet men dit 'gevoel' verwerven.

Daarom is 'voelen' de kern van het bestuderen van intuïtief boksen. Dus wat willen we uiteindelijk voelen? We zeggen dat de eerste stap het voelen van de objectieve realiteit is met je geest en zintuigen. Deze objectieve werkelijkheid is onderwerp van onderzoek; het is het bewegingsproces van je eigen lichaam.

Men moet de staat van beweging van zijn lichaam en geest voelen. De tweede stap is het voelen van de betekenis van bepaalde concepten, omdat je je nog steeds op het terrein van methodisme bevindt, moet je de betekenis begrijpen van de concepten die door de leraar worden verteld. De derde stap is het voelen van de vergelijkende relatie tussen het concept en de realiteit, het verschil ertussen voelen, een verbinding ertussen bouwen, niet om ze los te koppelen. Eindelijk door middel van de waarnemingen van de voorgaande drie stadia, vanaf een nog hoger niveau, de oergeest in het eigen leven voelen.


HET GEBRUIK VAN GEVOEL

We weten al dat de kern van Intuïtief Boksen 'voelen' is en de perceptie van iemands beweging van het leven wordt bereikt vanuit dit 'gevoel'.

Hier worden de vijf concrete manieren om het 'gevoel' te gebruiken in het leerproces toegelicht:


A. Gevoel produceren met een vaste werkwijze

B. De methode opgeven nadat je het gevoel hebt gekregen

C. Het gevoel in alles laten volgen

D. Persoonlijk gevoel leidt tot volledig bewustzijn

E. Het is het gevoel dat werkt

Last modified 

April 2024

© MARTRIX org. Design by: TheFeel.org multimedia

Text: Ron Nansink

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.

Deny

OK