Ancient Taoism in Contemporary

Management Training & Martial Art

MARTRIX ORG.

Get your feeling working!

TAOÏSTISCHE RITUELEN

NATUURLIJKE INTUÏTIE IS DE MEESTER VAN HET BEWUSTZIJN


INTUÏTIEF SCHRIJVEN

TheFeel training gebruikt intuïtief schrijven, om het mysterie in jezelf te doen herleven. We neutraliseren ingeslepen vormleer en latent aanwezige aandacht vragende herinneringen.

Intuïtief schrijven is een zeer effectief stuk gereedschap om je gevoelens in de juiste woorden op papier te formuleren.

De methode bevordert TheFeel van zelfcontrole en zelfrespect, want je doet het echt allemaal zelf, jij brengt jouw eigen innerlijke leven in beeld, jij belicht jouw situatie en ruimt alle ruis op.

Als in het oude China iemand ziek was, ging hij vaak naar een taoïstische meester welke hem op de volgende manier tot zelfgenezing aanzette.


TAOÏSTISCHE RITUELEN VOOR REINIGING EN GEZONDHEID

· Belofte van verbetering: je overpeinst je leven en schrijft op drie speciaal geprepareerde formulieren alle zwakheden en fouten in trefwoorden op welke in je dit leven gemaakt hebt of nog steeds maakt.


· En je verklaart in geschreven woord berouw te hebben van je gedrag en belooft jezelf plechtig deze zwakheden en fouten te willen corrigeren.

Je belooft jezelf je zwakheden en fouten niet te herhalen, anders wordt je uiteindelijke gestraft met ziekte of de 'dood.'


· Dit is de zwaarste vorm van belofte, voor ‘lichtere’ zwakheden en fouten of als je niet zo zeker in je schoenen staat wat je karakter betreft beloof dan een straf die jij jezelf verantwoord op kunt leggen. Voorkom met integere beloften het in herhaling vallen, delete gezondheid consumerende eigenschappen.


Voorbeelden van uitputtend of verzwakkend gedrag zijn bv.: roken, overdadig alcohol gebruik, drugs, gokken, seksuele uitputting, werkverslaving, slecht of mateloos eten en andere gezondheid in gevaar brengende gewoonten.


· Hierna schrijf je al je angsten, verdriet, verslaving en bronnen van depressie op en je verzoekt deze op papier je lichamen en bewustzijnsvormen te verlaten.


· De volgende stap is dat je op de formulieren schrijft dat je alle energie van anderen welke je in of om je draagt terug geeft aan de rechtmatige eigenaar.


· Daarna schrijf je op dat je alle energie terug eist welke anderen jou onrechtmatig ontnomen hebben en 'gevangen' houden.


· Loop al het opgeschrevene aandachtig na en controleer of de trefwoorden de essentie van je emoties raken.


· Als je zeker bent dat dit voor het moment het beste is wat je op papier kunt krijgen, ben je klaar voor de grote energie regulering/transformatie


Dan moet:


· een van de formulieren door middel van verbranding ‘de ruimte in gezonden worden,’


· een tweede formulier moet ‘begraven worden in de aarde,'


· een derde formulier moet ‘in de rivier tot zinken gebracht worden.


In bepaalde Taoïstische stromingen is het zelfs belangrijk om ritueel de zwakheden en fouten van de laatste negen generaties te zuiveren.

Dit om je familie karma te zuiveren, oftewel je familie karrenspoor met alle vormleer waar je rustig in mee sukkelt.

Voor de vrijheidsstrijders zeker het overpeinzen waard is.


WORTELEN IS TERUG NAAR DE TOEKOMST!

Het gezond houden van je wortels is je basis voor een gezonde groei naar de toekomst.

De ervaring wijst uit dat als je niet vrijwillig over het leven nadenkt, je er door het leven wel toe gedwongen wordt. In de zorginstellingen bevinden zich een heleboel mensen die plotseling heel diep over het leven moesten nadenken... Uit veiligheidshalve voorkoming hadden ze dat vaak veel eerder kunnen doen!

TheFeel, schrijf rituelen zijn op alle terreinen van het leven toepasbaar dus ook voor werk en carrière of een meer intieme levensuiting zoals de liefde.

Natuurlijke intuïtie is de meester van het bewustzijn.


TRANCEDUCER (BOBBER)

Een handig stuk gereedschap bij het opsporen, definiëren en verwoorden van ingeslepen vormleer en latent aanwezige aandacht vragende herinneringen is de TranceDucer (Bobber).

Meer over de TranceDucer ga naar de MartriX web winkel pagina


INTERVIEW

In juni 1999 publiceerde Jonas magazine een interview met mij over het innerlijk krijgerschap en spiritualiteit, waarin dit intuïtieve schrijven en verbranden en het bestrijden van ruis in externe milieu aan de orde komt.

Januari 2003, Ron Nansink Om dit artikel in PDF file te downloaden klik hier …

© MartriX org. 2002-2023

Illustraties Rinus Schulz

Modified

March 2023

Deny

OK

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.