Ancient Taoism in Contemporary

Management Training & Martial Art

MARTRIX ORG.

Get your feeling working!

Bali rituelen in de familie tuin

Maken dat het werkt!

Hier zijn wat tips voor het hebben van een geslaagde sabbatical. 

· Zij onder u die dapper genoeg zijn om zich in de niet Engels sprekende wereld te begeven zouden moeten erkennen dat taal vaardigheid je ervaring ingrijpend zal veranderen, dus zou je wat tijd vrij moeten maken voor het leren van een paar overleving uitdrukkingen.


· Plan ver vooruit omdat alles veel meer tijd zal vragen dan je denkt om de nodige afspraken te maken. 


· Doe je huiswerk je huiswerk over hoe de dingen werken in de te bezoeken culturen. Het lezen van boeken en surfen op het internet levert nog steeds brede informatie over toekomstige interacties, variërend van het verkrijgen van meer achtergrond gedurende de training en het bestellen van je favoriete gerechten in restaurants.


. Denk zorgvuldig na over hoe je wilt omgaan met je mede leden van de workshop. Omdat zij net zo onzeker zullen zij als jij over de gepaste relatie en verwachtingen, het kan mogelijk aan jou zijn om iets te bedenken wat voor iedereen werkt. 


· Wees flexibel, en heb plezier. Je zult dagelijks verrast worden door je sabbatical leven, zo je kunt evengoed leren te genieten van het onverwachte.


· Wees voorbereid op de slot verrassing. De cultuurshock bij je terugkomst kan mogelijk groter zijn dan wat dan ook ervaren gedurende je sabbatical! 


In 1975 juist voordat ik vertrok voor een training stage van zeven maanden in Japan zei een vriend tegen mij: “het zal je opvallen als je terug komt hoe de mensen zijn verandert die onveranderd zijn gebleven” en hij had gelijk ik herinner me nog steeds de cultuurshock. Dit zal je bewijzen hoe je veranderd bent. 


Bruikbare Links

sabbatical.pagina.nl 

sabbatical.pagina.nl in samenwerking met - sabbatical.pagina.nl opmerkingen of suggesties?...

http://sabbatical.pagina.nl/ 


SabbaticalHomes: sabbatical home exchange and off-campus 

Sabbatical Homeshelps academic communities around the world list or find homes to rent or exchange when on sabbatical, leave or vacation....

http://sabbaticalhomes.com/ 


Workshops

© MartriX org. 2002-2023

Last modified 

April 2024

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.

Deny

OK