Ancient Taoism in Contemporary

Management Training & Martial Art

MARTRIX ORG.

Get your feeling working!

Ontdek de diverse schoonheid van Bali, Indonesië - een eiland vol cultuur, natuurwonderen en historische monumenten. Verken dichte oerwouden en adembenemende vulkanen.

Ontdek de diversiteit van de 17.000 eilanden van Indonesië met Bali als uw toegangspoort

Met meer dan 17.000 eilanden strekt Indonesië zich bijna 1,9 miljoen km³ uit in de Stille Oceaan.

Het is een lange keten van tropische eilanden met een mix van culturen, mensen, religies, landschappen, vooruitzichten en ambities die ongeëvenaard zijn in Zuidoost-Azië.

Indonesië biedt een oogverblindende cultuur, flora en fauna, natuurlijke schoonheid en fascinerende historische monumenten.

Delen van Indonesië zijn nog steeds uitgestrekte, nauwelijks verkende gebieden met dichte jungle en veel eilanden hebben uitgedoofde, actieve en slapende vulkanen.


BALI - 'Eiland der Goden'

Als vriendelijk en opmerkelijk artistiek volk hebben de Balinezen een dynamische samenleving gecreëerd met unieke kunsten en ceremonies, waardoor Bali wereldwijd synoniem staat voor het perfecte 'tropische paradijs'. Terrasvormige rijstvelden domineren het landschap, rivieren en kleine irrigatiestroompjes leiden het weelderige groene landschap en vullen het betoverende geluid van bijna het midden van het eiland.

Bali heeft een rijke complexe en fascinerende hindoeïstische cultuur, 95% van de bevolking van Bali is hindoe.

Religie staat centraal in het Balinese leven en tempels, festivals en offerandes zijn alomtegenwoordig. De Balinezen worden begeleid met rituelen van geboorte tot dood - geboorteceremonie, 'aanraken'-ceremonie, 'tandvijlen'ceremonie, huwelijksceremonie en crematie ceremonie.

Balinese dans, muziek, beeldende kunst en architectuur zijn uniek en toegankelijk voor bezoekers.


Monteer AGUNG (Gunung Agung)

Op Bali zijn de bergen het huis van de goden. Gehuld in mysterie en magie, strekken ze zich hemelwaarts uit in majestueuze pracht.

Gunung Agung is de meest gerespecteerde berg (3014 m) en de hoogste vulkaan van Bali. Vulkaan is soms explosief, wat door de lokale bevolking als heilig wordt beschouwd als het centrum van het universum. Veel bezoekers vertrekken met dezelfde overtuigingen.

Het is een imposante piek van het grootste deel van Zuid- en Oost-Bali. De top bereiken is een zeer veeleisende klim.

Op de hoge vulkanische berg staat Bali "moedertempel" - Pura Besakih (gebouwd in de tiende eeuw). Eigenlijk is het een complex van 30 afzonderlijke, maar verwante tempels.

Pura Besakih is het centrum van activiteiten tijdens ceremonies.


Barong dans

Barongdans is ritueel theater met een echte exorcistische achtergrond. Het gaat over de balans tussen goed en kwaad en de dualiteiten van het leven, een rituele strijd tussen chaos en orde.

© MartriX org. 2002-2023

Modified

April 2023

Deny

OK

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.